| 20.06.2018. JAM SESSION

Можеби изгледа јебатично кога ќе погледнеш низ прозорецот и тревата во твојот двор си светка, ама брат, заеби работа…

(6)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени