| 19.06.2018. МУАБЕТ

Тарифите може да се искористат како добра алатка да се заштити домашната индустрија или да се наштети на некоја друга економија на друга земја. По повод чаламите на Трамп за воведување дополнителни такси и тарифи за странскиот увоз, да објасниме што е трговска војна и што зулум може да ти направи…

(4)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени