| 04.06.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Џингис Кан 1162 – 1227 г., со родно име Темуџин, е основачот и големиот Кан (Император) на Монголската Империја, која стана најголемата непрекината империја во историјата по неговата смрт.

(21)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени