| 11.06.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Што мајка Кина бара да се боднува од таму и да инвестира тука на Балканот? Нели ова е сиромашен, корумпиран и непријателски регион? Што пробува да постигне Кина? Еве ги одговорите…

(16)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени