| 08.06.2018. ПО ДОМА

Од облини до веѓи и облик на лице, секс куклите сè повеќе наликуваат на вистински луѓе.

Секс куклите сè повеќе наликуваат на вистинските луѓе, а најнапредната секс кукла може дури да помни родендени и да го цитира Шекспир. Но, нормално, тие никогаш нема да ги заменат луѓето.

Според истражувачите секс куклите им прават повеќе штета отколку добро на луѓето што ги користат. Истражувачите тврдат дека секс куклите придонесуваат за отстапување од сексуалните норми и поттикнување на насилство кон жените и мажите.

 
 

zoshto-seks-kuklite-ne-se-dobra-ideja-04.jpg

Додека противниците на оваа теорија тврдат дека секс куклите ќе придонесат за помалку барање на услуги кај сексуалните работнички, а со тоа и намалување на ширењето на инфекции и полово преносливи болести.

zoshto-seks-kuklite-ne-se-dobra-ideja-02.jpg

  
 

Сепак, секс куклите придонесуваат за зголемување на социјалната изолација на луѓето и за реализирање и на најдивите секс соништа, а со тоа искривување на перцепцијата од тоа што можеме да очекуваме од сексот со вистинска личност.

zoshto-seks-kuklite-ne-se-dobra-ideja-03.jpg

(82)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени