| 03.06.2018. JAM SESSION

Source: Instant Karma for Angry Pedestrian by ViralHog

Кармата на делот среде Австралија.

Имено, еден возач имал камера во својот автомобил и при една ситуација снимил непримерен пешак во Австралија.

Автомобилот се приближувал до пешачкиот премин, а црвено светло било вклучено во моментот кога еден пешак зачекорил на тротоарот. Сметајќи дека возачот се движи многу брзо, пешакот одмавнал со раката и нервозно гестикулирал во правец кон возачот. Но, тогаш стигнала кармата, погледнете го урнебесното видео:

 
 

(668)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени