| 10.06.2018. JAM SESSION

Автомеханичар во Русија за влакно избегна смрт кога во вистинската секунда се тргна од патот на автомобил што влета низ ѕидот на работилницата.

Неверојатниот инцидент во северозападна Москва беше фатен на камерата за надзор. Момчето помина без ниту една гребаница. Не е познато како и зошто автомобилот влетал во автомеханичарската работилница. Истрагата е во тек.

(13)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени