| 07.06.2018. МУАБЕТ

Со декади, слушаме како не е здрава мрсната храна за нас, ама од скоро слушаме и како шеќерот не ќе е баш арен. Што ни кажува точно науката за нашето здравје кога станува збор за овие два типа на храна?

(22)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени