ONE Love TOUR 2018 – Skopje

Date: 16.06.2018. - 17.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Градски парк
Start: 10:00
Price: Free

20.06.2018. Ливадџија

Работилница за деца Design Thinking

Date: 18.06.2018. - 22.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Public Room
Start: 8:00
Price: 2.500 мкд

Buskerfest / Баскерфест 2018 – Фестивал со улични изведувачи

Date: 12.06.2018. - 17.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Плоштад Македонија
Start: 19:00
Price: Free

Алпски игри 2018

Date: 10.06.2018. - 10.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Градски парк
Start: 12:00
Price: Free

Skopje Street Festival #6

Date: 08.06.2018. - 10.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Градски парк
Start: 17:00
Price: Free

Исцелител – кино на отворено

Date: 06.06.2018. - 06.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Градски парк
Start: 22:00
Price: Free

Македонски маркетинг: The Future

Date: 08.06.2018. - 08.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Парк Хотел
Start: 09:00
Price: 2999 мкд

Skopje Cinema City – The Summer Edition

Date: 06.06.2018. - 10.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Кинотека на Македонија
Start: 19:00
Price: 850 мкд

Вози Право Вози Здраво 4 – Ревијална Трка

Date: 03.06.2018. - 03.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Порта Македонија
Start: 11:00
Price: Free

Ридско-Брзинска Трка Водно

Date: 09.06.2018. - 10.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Водњанска
Start: 10:00
Price: Free

Безбедноста како личен избор – обука

Date: 09.06.2018. - 09.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Кино Култура
Start: 09:00
Price: Free

Book Fest – Readers Are Leaders

Date: 03.06.2018. - 03.06.2018.
Location: Скопје
Venue: Градски парк
Start: 12:00
Price: Free

Nina Kraviz x Green Beach Festival

Date: 27.07.2018. - 28.07.2018.
Location: Струга
Venue: Unknown
Start: 21:00
Price: 500 мкд

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени