Ако видите нешто вакво во дворот, време е да се преселите

Можеби изгледа јебатично кога ќе погледнеш низ прозорецот и тревата во твојот двор си светка, ама брат, заеби работа... 20.06.2018. Ливадџија

Она кога не ти е дојден денот за умирање

Автомеханичар во Русија за влакно избегна смрт кога во вистинската секунда се тргна од патот на автомобил

10.06.2018. Ливадџија

Биковите не се јавање

Луѓето никако да ја сфатат оваа порака од биковите. Дека не се волови.

06.06.2018. Ливадџија

Кога кармата ќе те снајде среде улица

Кармата на делот среде Австралија. Имено, еден возач имал камера во својот автомобил и при една ситуација снимил

03.06.2018. Ливадџија

Куче кое не почнува да јаде додека не слушне „амин“

Секој ден пред пред да почне да го јаде својот оброк, Чак повторува една работа – ги

30.05.2018. Ливадџија

Што може да направи група амиши за 9 часа

Видеото е снимано во еден ден, почнуваат во 7 часот, завршуваат во 17 часот, во 12 имаат

27.05.2018. Ливадџија

Шампионат во душманско удирање шамари во Русија

Има батки со прилично тешки раце, а во видеото ќе го проследите целиот натпревар, со финалето на

16.05.2018. Ливадџија

Отварање хотелска врата само со тврда хартија

Има причина зошто некои хотели се поскапи од другите. Освен услугата, хотелите нудат и безбедност. Овој на

13.05.2018. Ливадџија

Како жена употребува бормашина

Во ова време на рамноправност, сосема нормално е жена да фати бормашина во рака и да направи

09.05.2018. Ливадџија

Девојка на погрешен шанк

Веќе оштетена од алкохол, цурава решава дека на неа и другарките им треба уште по една тура.

06.05.2018. Ливадџија

Како не се држи пожарникарско црево?

Перуански пожарникари учат како се држи црево за гаснење пожар. Бидејќи млазот е јак, потребни се 4

02.05.2018. Ливадџија

Украинскиот братучед на планината

Сродството им е по кревање тешко, само додека Исланѓанецот тргна по натпревари и медали, Украинецот, Димитри Калаџи,

30.04.2018. Ливадџија

Забава за цело племе

Пар стари Абориџини ја откриваат бојата за коса и решаваат да се направат плавуши. Ништо нема да

25.04.2018. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени