Референт за продажба – Натурал продукт

Референт-ка за продажба на таан алва, здрава храна и маја за сирење(сириште) на реон Тетово, Гостивар. Квалификации: - 2 години искуство на реонот (Супер маркети и малопродажба) - Познавање на јазици - Македонски, Албански, Турски - Возачка дозвола Б-категорија - Познаваењ на аналитички картици - Флексибилност и комуникативност во работата - Да е жител на Тетово или Read more

Livada.mk
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени